Fotostrips

Ype

Ype & co. Compleet – Za 19 jun 2021

Vorige zomer verscheen Ype & co., een verzameling van mijn strips over de pandemie. We zijn twee golven en tientallen strips verder. Hopelijk zijn we nu echt klaar met corona en daarom vond ik het tijd om alle strips uit de eerste, tweede en derde golf te bundelen in Ype & co. Compleet.

Ype & co. Compleet is een vrolijk lockdowndagboek van 72 pagina's waarin het allemaal nog eens voorbijkomt: avondklokstress, Zoom-etiquette, thuiswerk-ontwijkend-gedrag, vaccinatienijd en nog veel en veel meer.

Ype & co. Compleet is een boek in eigen beheer en verschijnt begin juli.

Bestel Ype & co. Compleet

Comments

Jaap
Heerlijk! Dan kan ik Berry’s spannende avontuur van dat rode puzzelstukje zo vaak lezen als ik wil.
19-6-2021

Mathijs (nee he, niet weer)
merk in in algemeenheid ==> merk IK in algemeenheid :: sorry mannen, typo
20-6-2021

!
We komen nooit van corona af. De Delta Plus variant komt eraan, die zorgt voor een nieuwe zware golf en een nieuwe zware lockdown. En de komende jaren krijgen veel jongeren een herseninfarct door de schade die het virus het afgelopen jaar heeft aangericht. De wereldeconomie stort in en de de verzorgingshuizen kunnen de toestroom niet aan.
19-6-2021

Jeroen
Tja, je bent natuurlijk een uitroepteken, dus misschien kan je 't niet helpen. Maar je formuleringen van ongefundeerde uitspraken zijn altijd wel erg stellig.
2 19-6-2021

M
Gelukkig helpen de vaccins ook tegen de Delta-variant.
19-6-2021

@M
Maar wel wat minder effectief tegen de Delta variant en een stuk minder tegen de Delta Plus variant. Wat we verder gaan zien is dat toekomstige varianten waartegen de vaccins niet effectief zijn, zich snel gaan verspreiden. Een andere aanpak is nodig, anders komen we er nooit vanaf
19-6-2021

N
Dit begint steeds meer op nerd talk te lijken. Mijn bejaarde heeft een dual core astra zeneca, met sociaal isolement. Die rent rondjes om de delta variant en delta plus kan nog op 60 frames per seconde.
1 20-6-2021

Mathijs
Meningen & Feiten beginnen steeds vaker met elkaar verward te worden, merk in in algemeenheid op, maar dat is maar een mening ;-) Vroegâh zeiden we nog iets van "don't feed the trolls", dus ik laat het maar bij deze reactie, hopelijk geeft het wat kauwwerk, en tegelijkertijd hopelijk niet, als u begrijpt wat ik bedoel (Bommel)
20-6-2021

Mathijs (nee he, niet weer)
merk in in algemeenheid ==> merk IK in algemeenheid :: sorry mannen, typo ____ ik maak er geloof ik een puinhoop van, sorry Jaap en Ype, verkeerde pijltje, schermpje is ook zoooooo klein
20-6-2021

@Jeroen
Uitspraken van ! zijn gebaseerd op analyse van feiten. Een aannemelijk scenario.
22-6-2021

0