Fotostrips

Ype

Ruimhartig – Ma 19 september

Fotostrip voor Het Parool

Comments

JeroenE
Kan Joost niet gewoon een Vluchtr app maken?
3 19-9 7:09

Gay Smurf
Kijk, dat verandert alles dan.
19-9 7:31

Kattenmens
Helaas, ik val af bij de 3e.
1 19-9 8:24

Wififluisteraar
Het argument "laat ze zelf maar een vluchteling in huis op nemen" is te idioot voor woorden en een teken van een doorgeslagen individualistische samenleving. Of we maar even zelf ons drinkwater kunnen gaan zuiveren, en of we misschien zelf even een dijk rond ons huis kunnen bouwen. Misschien kunnen we ook zelf een weg naar ons werk aanleggen, en zelf een vrijhandelsverdrag met Frankrijk afsluiten. Zelf de trein besturen, zelf het stoplicht in de buurt afstemmen. Zelf de school schoonmaken en zelf een raket naar de maan sturen. Het is op zich het motto van 10 jaar Rutte. "ZOEK HET ZELF MAAR UIT"
19-9 9:43

@Wififluisteraar
Je kan Rutte de schuld van alles geven, en ik heb nooit VVD gestemd, maar die individualisering is veel langer aan de gang, iig sinds de 70s. En infrastructuur is wel wat anders dan zorg voor mensen moet ik zeggen: hoewel wij het idd allemaal samen moeten oplossen, vergeet niet dat het om mensen gaat, en als wij op individu-niveau mensen thuis kunnen laten voelen, maakt het voor een betere wereld.
19-9 10:07

Wififluisteraar
Uiteraard is Rutte meer symptoom dan oorzaak. Maar er wordt nu gedaan alsof pas als je zelf Moeder Theresa bent, je dan mag vragen om wat meer erbarmen en compassie. Natuurlijk *mag* je als individu best een steentje bijdragen, maar de structurele oplossing kan alleen komen uit een samenleving en publieke middelen. Niet uit particuliere initiatieven.
1 19-9 13:37

Gay Smurf
Rutte is in ieder geval een aanjager van de polarisatie en zijn hele partij met hem.
1 19-9 15:32

Jaap
En hij moet altijd met een handdoekje om door het huis paraderen, omdat hij altijd net gedoucht heeft.
1 19-9 9:55

Janus
En hij moet onmiddellijk weer opdonderen als ik er genoeg van heb.
19-9 11:24

@Janus
Jij zal vast heel veel ex-en hebben ;-)
20-9 9:19

Dorian
Lhbti-vriendelijk zal wel teveel gevraagd zijn.
26-10 16:58

0